05032023 Martinidogshow

Het is vandaag 5 maart 2023 en vandaag staat de Martinidogshow op ons programma. Eigenlijk is het een thuiswedstrijd want in plaats van pakweg 2 uren te moeten rijden zijn wij in een half uurtje in Groningen.
Wel op tijd vertrekken natuurlijk want Groningen is een chaos wat betreft verkeer. Ook het parkeren moet je maar afwachten hoe het is geregeld. Gelukkig was het verkeer geen probleem en waren we vlot bij Martiniplaza. Het parkeren was goed geregeld….. alleen je moest wel even € 12,50 aftikken…..Ach ja mee doen kost ook al bijna niks!

Eenmaal binnen: wat een verademing! Ruimte zat voor de exposanten om stoelen, trimtafel en bench neer te zetten!
Kammen, bijknippen en wij en de honden zijn er klaar voor.
Als eerste Omar in de ring in de puppyklasse… Hij is net 2 dagen ouder dan 6 maanden. We stonden in een ring met een puppy die over 2 dagen 8 maanden zou worden. Het verschil in leeftijd was goed zichtbaar.
Dat werd een tweede plek met een prachtig keurrapport maar een beoordeling van belovend. Dat valt ons eerlijk gezegd wel een beetje tegen.
Dan met Desny de ring in. Ook voor haar rolt een fraai keurverslag uit de handen van de keurmeester. Maar wat omstanders al zeiden: Hij is erg streng. Zijn eindoordeel was zeer goed.
Nu waren we de laatste tijd natuurlijk ook wel verwend met een paar uitmuntend… Maar we klagen niet!
Weer moe en weer voldaan naar huis.

18 maart International dogshow Rijnland

240303-Chloe-diploma-Martini-dogshow 240303-Chloe-diploma-Martini-dogshow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *