7 juli 2024 Turf trofee Hoogeveen

We zijn de laatste maanden gewend geraakt aan het maken van lange autoritten naar de hondenshows die we bezochten.
Wat een verademing als je dan een show op een half uurtje rijden hebt….Als je dan ook nog pas om 13.16 uur aan de beurt bent met de eerste hond……. Kun je bijna uitslapen!!
Afijn, we waren veel te vroeg klaar dus vertrokken we maar ruim op tijd naar Hoogeveen voor de deelname aan de eerste editie van de Turf Trofee, georganiseerd door de KC Hoogeveen.
Het liep allemaal gesmeerd, goed georganiseerd.
Het terrein was al flink gevuld met allemaal tentjes, party tenten en wat daar op lijkt. Voor de verandering een stevig windje en daarom flink fris.
Maar niet getreurd, het was droog!
Iets verlaat maar Omar was als eerste aan de beurt. De keurmeester, Erica Bakker- van de Woestijne was best gecharmeerd van onze charmeur. Met een uitmuntend én een eerste plaats én een mooi keurverslag. Hij is helaas nog niet voldoende uitgegroeid, hij is nog maar 22 maanden, om de gevestigde kampioenen te verslaan. Daar blijven we aan werken!

En vlak daarna was Chloë aan de beurt in de puppy klasse. Wat een heerlijk dapper hondje! Ze staat en loopt door de ring alsof ze nooit iets anders doet. Ook over haar was de keurmeester bijzonder enthousiast. Veelbelovend en een eerste plaats, meer kun je niet wensen. Het keurverslag treffen jullie hieronder aan.

Snel van hond wisselen want direct daarna is River aan de beurt.
Alweer een enthousiaste keurmeester en een enthousiaste hond. River liep keurig het rondje en liet het betasten geweldig toe Ook River scoorde een uitmuntend en de eerste plaats!

Heel veel dank aan een ontzettende aardige keurmeester!

Super trots gingen wij terug naar Oosterwolde.

Nu even een paar weken rust en dan 28 juli naar de German Winner in Gelsenkirchen

240707-Keurverslag-Hoogeveen-Omar 240707-Keurverslag-Hoogeveen-Chloe 240707-Keurverslag-Hoogeveen-River