28012023 Clubmatch KC Rijssen

Het heeft wat langer geduurd dan jullie gewend zijn! Ik was helaas een week geveld door de griep, ja wel, de ouderwetse variant met koorts en hoofdpijn en was daardoor flink gesloopt.
Maar ik ben er weer dus tijd voor een verslag van ons bezoek aan de Clubmatch van KC Rijssen van 28 januari jl.
Zowel Omar als Desny deden mee in respectievelijk de jongste puppy klasse en de jeugdklasse.
Weer flink op tijd vertrokken want het was wel weer een stukje rijden naar Rijssen. Het werd een zonovergoten zaterdag!

De sporthal stond er al netjes bij en na binnenkomst maar een plekje gezocht voor ons hele hebben en houden. Mooi dicht bij ring 1 waar de Bouviers moesten aantreden. Wij houden er niet van om ons te haasten dus zorgen wij ervoor altijd ruim op tijd te zijn. Kopje koffie, broodjes en daarna de honden nog even goed doorkammen.

Als eerste was Omar en aan de beurt, de keurmeester was prima over hem te spreken en hij ontving andermaal een “veelbelovend”. Hij ging ook door naar de erering voor beste jongste puppy. Dat werd wachten dus. De planning was om 15.00 uur ’s middags en het was pas 10.10 uur…….
Gelukkig hadden we erg gezellige buurvrouwen met hun honden. Echte levensgenieters…… de fles wijn ging al om 10.00 uur open……….

Afijn, Desny mocht haar opwachting in de ring maken. En wow wat straalde ik weer van trots! Ze liet zich uitstekend zien zowel staande als in de bewegingen. En bingo, weer een “uitmuntend”!!
Met de hevige concurrentie van de fam. Zwoferink werden we helaas niet geplaatst voor de erering. Maar dat mocht de pret niet drukken!

En Omar……beste jongste puppy van de Clubmatch!!

Trots als een pauw op onze Bouviers!

Nu eerst weer flink aan de ringtraining en dan 5 maart de Martini dogshow!

Tot dan!

230128-KC-Rijssen-Omar

230128-KC-Rijssen-Desny