25112022 Fryslan Cup

Meer dan twee maanden zitten er tussen de Jonge Honden dag van de NBC en deze show. We hebben vrij lang geaarzeld of we wel door zouden gaan met showen. Het kost goud geld, veel tijd en trainingstijd.
Toch gingen we, met name omdat het zo dichtbij was (Leeuwarden).
Ogenschijnlijk leek (volgens de website) alles perfect geregeld: gratis parkeren, speciale parkeerplekken voor de exposanten met een parkeerkaart.
Aangezien de Bouviers om 12.10 uur zouden beginnen hoefden wij niet zo vroeg te vertrekken. Omar ging tenslotte ook mee voor de ervaring (hij is nu nog te jong).
Maar bij aankomst op het WTC kwam de grote deceptie: parkeerterrein voor exposanten was vol! Dat zou beteken dat wij met alle spullen én Omar maar liefst 3 kilometer moesten lopen!! Dat werd dus betaald parkeren…..
Toen het volgende probleem! De hal was bomvol en we konden geen stoeltje en/of bench kwijt. Balen als een stekker dus. Uiteindelijk een plekje buiten de lijnen ingenomen. Je moet toch wat….
Omar vond het erg leuk en lag op zijn gemakje in de bench rond te kijken en alles te observeren. Hij vond alles wel best!
Desny nog even kammen en naar de ring. Je hoopt natuurlijk altijd op meer maar we keerden met twee vermoeide honden (en wij ook) én met een “zeer goed” voor Desny huiswaarts.
De volgende dag weer naar Leeuwarden voor de Dutch Winner show!

Helaas van deze dag maar weinig foto’s.

Diploma

221125-Fryslan-Cup-diploma